Notice: Undefined index: value

SCHOENEN PASCALE

Er zijn 20 producten.

Item 1-12 van 20 in totaal item(s)

Lijst van producten op merk FLUCHOS

Fluchos dat is stijl en comfort, iedere dag.

Fluchos startte in 1962 als familiebedrijf in het Spaanse Arnedo, een stad in de provincie Rioja met een lange schoenentraditie. Het familiebedrijfje maakte 30 paar schoenen per dag, die probleemloos hun weg vonden in de regio. Door het succes groeide de onderneming in sneltempo uit. De eerste collecties bestonden uit dagelijks draagbare modellen, allen met de hand genaaid en op ambachtelijke wijze vervaardigd. Na verloop van tijd breidde de collectie zich uit met meer specifieke modellen. Vanaf 1991 ontwikkelde het merk technische systemen voor een absoluut loopcomfort, wat het voornaamste doel werd.  Alle collecties van Fluchos blinken uit in kwaliteit, hoog draagcomfort en richten zich op een breed publiek. De Fluchos schoenen staan voor comfort en welzijn en worden in de hele wereld geapprecieerd om hun kwaliteit. Milieuvriendelijke grondstoffen en een milieuvriendelijk productieproces, Fluchos gebruikt uitsluitend lijm en waterverf om de uitstoot van oplosmiddelen in de lucht te voorkomen. Fluchos garandeert ons dat de productie van ambachtelijke schoenen in goede handen is!

Ontdek nu zelf waarom dit merk zo populair is en koop je favoriete paar Fluchos schoenen online in onze webshop of kom langs in onze schoenwinkel in Oudenburg (regio Brugge-Oostende). De verzending van je pakje is gratis vanaf €50 (België). Je kan je favoriete item snel en eenvoudig online bestellen en kiezen waar je pakketje geleverd wordt.

Is je aankoop niet naar wens? Geen probleem, want bij ons kan je jouw schoenen van Fluchos voor heren binnen de 14 dagen na ontvangst retour sturen of omruilen en dit zowel online als in onze winkel. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren want wij staan met plezier klaar om op al jouw vragen een antwoord te geven en je verder te helpen.