Notice: Undefined index: value

SCHOENEN PASCALE

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Lijst van producten op merk HISPANITAS

Luiz en Carlos Chico de Guzman, afkomstig uit de derde generatie van een familie van schoenmakers, richten in 1991 Hispanitas op met als ambitie aan de dagelijkse behoefte van de moderne vrouw te voldoen door haar zeer modieuze modellen te brengen met een hoog comfortgehalte. Ondertussen distribueert het merk haar collectie over de hele wereld.

Het schoenenmerk kiest voor zachte materialen, die zich mooi rond de voeten sluiten en aangenaam zitten. Comfortabele latex zolen zijn een uitgangspunt voor alle modellen. Op deze comfortabele zolen wordt een modieuze collectie gemaakt die door een breed publiek gesmaakt wordt. Hispanitas kent geen gelijke in de \'de comfortabele mode voor elke dag\' De damesschoenen zijn bovendien heel vrouwelijk en hebben vaak bijzondere details.

Hispanitas vindt het belangrijk dat schoenen draagbaar zijn en een elelegante uitstraling hebben. Het merk gaat verder dan het produceren van schoenen en handtassen, maar vindt kwaliteit, comfort en mode daarbij ook belangrijk.

Bij de elegante lijnen worden ook handtassen ontworpen in dezelfde materialen als de schoenen, wat zorgt voor heel mooie schoen-tassen combinaties, een must voor elk feestje. In zowel de schoenen als de handtassen van Hispanitas herkent met de luxueuze materialen en de afwerking door vakmanschap.

Heb je je favoriete paar damesschoenen of handtas van het merk Hispanitas gevonden? Koop ze dan nu in onze schoenwinkel in Oudenburg (regio Brugge-Oostende) of online via onze webshop. De verzending van je pakje is gratis vanaf €70. Je kan je favoriete item snel en eenvoudig bestellen en kiezen waar je pakketje geleverd wordt. Is je aankoop niet naar wens? Geen probleem, want bij ons kan je jouw schoenen of handtas van Hispanitas voor dames binnen de 14 dagen na ontvangst retour sturen of omruilen in de winkel of online. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we staan met plezier klaar om op je vragen te antwoorden en je verder te helpen.