Notice: Undefined index: value

SCHOENEN PASCALE

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Lijst van producten op merk JOSEF SEIBEL

Met goede reden maakt het merk Josef Seibel reclame met de slogan\"The European Comfort Shoe\", misschien maken ze wel de meest comfortabele schoenen van heel Europa. Josef Seibel is een comfortmerk dat meer bekendheid verdient. 

De fabriek waar de schoenen van Josef Seibel worden gemaakt staat sinds 1886 in het Duitse Hauenstein, waarmee het bedrijf een pionier is binnen deze bedrijfstak. Vroeger vond de productie plaats in het huis van de oprichter, Carl-August Seibel die schoenen en sandalen produceerde. Dankzij allerlei successen in het merk Josef Seibel in de loop ter jaren uitgegroeid tot een grope, die dankzij zijn competentie zelfs een ander merk, het bijna failliete Romika van de ondergang heeft kunnen redden. 

De ambachtelijk knowhow van Josef Seibel is voortaan de drijvende kracht achter nieuwe productielocaties, en dan vooral die in Hauenstein. In de ateliers hebben naaiwerk met de hand en comfortabele constructies prioriteit en worden traditionele en innovatieve elementen gemixt. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardig leder en lederen voeringen in combinatie met uitneembare voetbedden zorgen voor een enorm draagcomfort en een evenwichtig voetklimaat, er zijn ook modellen in K-wijdte beschikbaar voor extra brede voeten.

 Heb je je favoriete paar herenschoenen van Josef Seibel gevonden? Koop ze dan nu in onze schoenwinkel te Oudenburg (regio Brugge-Oostende) of online via onze webshop. De verzending van je pakje is gratis vanaf €70. Je kan je favoriete item snel en eenvoudig bestellen en kiezen waar je pakketje geleverd wordt. Is je aankoop niet naar wens? Geen probleem, want bij ons kan je jouw herenschoenen van Josef Seibel binnen de 14 dagen na ontvangst retour sturen of omruilen, en dit zowel online als in onze winkel. Heb je nog vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren want wij staan met plezier klaar om op al jouw vragen te antwoorden en je verder te helpen?