Notice: Undefined index: value

SCHOENEN PASCALE

Er zijn 12 producten.

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)

Lijst van producten op merk LAMICA

Damesschoenen van Lamica

De schoenen van het Italiaanse merk Lamica zijn comfortabel, trendy en zijn van hoogstaande kwaliteit. De aandacht ligt voornamelijk op de pasvorm en het voetbed van de schoenen. Lamica biedt voor iedere vrouw wat wils met een collectie bestaande uit, lange laarzen, booties, ballerina’s en pumps.
Elk seizoen breidt het aantal verkooppunten uit wat het beste bewijs is van hun inzet.

Wat is kenmerkend voor Lamica schoenen?

Het Italiaanse merk staat garant voor kwalitaitief hoogstaande, comfortabele schoenen en laarzen die ook trendy zijn. Een aantal voorwaarden die meer Italiaanse merken in acht nemen, maar bij Lamica is ook de pasvorm erg belangrijk. Bij het produceren van elk nieuw paar schoenen krijgt de pasvorm en het voetbed dan ook extra aandacht.. Doordat Lamica comfortabele en trendy schoenen biedt in diverse uitvoeringen, van lange laarzen tot booties en van ballerina’s tot pumps, er is voor iedere vrouw wat wils. In hun lange laarzen maken ze ook verschillende schachtwijdtes wat voor veel vrouwen onmisbaar is.

 
Waarom Lamica schoenen kopen?

Maak uw outfit af met een paar comfortabele en trendy laarzen van Lamica. Vrouwelijk, sportief en speels. Zo kom je met elk paar schoenen of laarzen van Lamica goed voor de dag. Heb je je favoriete paar van Lamica gevonden? Koop ze dan nu in onze winkel te Oudenburg (regio Gistel-Brugge-Oostende) of online via onze webshop. De verzending van je pakje is gratis vanaf €50 (België). Je kan je favoriete item snel en eenvoudig online bestellen en kiezen waar je pakketje geleverd wordt.

Is je aankoop niet naar wens? Geen probleem, want bij ons kan je jouw schoenen van Lamica voor dames binnen de 14 dagen na ontvangst retour sturen of omruilen en dit zowel online als in onze winkel. Heb je nog vragen? Aarzen dan niet om ons te contacteren want wij staan met plezier klaar om op al jouw vragen een antwoord te geven en je verder te helpen.