SCHOENEN PASCALE

Momenteel zijn er geen schoenen beschikbaar in deze categorie!
Maar bekijk gerust eens onze collectie, misschien vindt u daar wel uw ideale paar!

Lijst van producten op merk MARIAN

Het Spaanse schoenmerk Marian is in 1974 opgericht dor Thomas Anton Tremino, als 23 jarige besloot hij om in de schoenindustrie te stappen. Elk jaar groeide zijn bedrijf, de fabriek werd uitgebreid en de collecties volgende de laatste trends op de voet. Tegenwoordig zorgt de Marian filosofie ervoor dat de ontwerpers blijvend hun ontwerpen en modellen vernieuwen, altijd zoekende naar unieke materialen en nieuwe leesten om elegante vrouwelijke schoenen te ontwerpen. 

De modellen van Marian worden gekenmerkt door luxe materialen en topkwaliteit.  Vrouwelijk, speels en elegant, meer kan je bijna van een schoen niet verwachten. Heb je je favoriete paar pumps van Marian gevonden? Koop ze dan nu in onze winkel te Oudenburg (regio Brugge-Oostende) of online in onze webshop. De verzending van je pakje is gratis vanaf €50 (België). Je kan je favoriete item snel en eenvoudig online bestellen en kiezen waar je pakketje geleverd wordt.

Is je aankoop niet naar wens? Geen probleem, want bij ons kan je jouw schoenen van Marian voor dames binnen de 14 dagen na ontvangst retour sturen of omruilen en dit zowel online als in onze winkel. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren want wij staan met plezier klaar om op al jouw vragen een antwoord te geven en je verder te helpen.