SCHOENEN PASCALE

Momenteel zijn er geen schoenen beschikbaar in deze categorie!
Maar bekijk gerust eens onze collectie, misschien vindt u daar wel uw ideale paar!

Lijst van producten op merk MISSUNIQUE

Als je op zoek bent naar een trendy, elegante maar comfortabele sandaal, dan is de collectie van Miss Unique zeker iets voor jou! Speelse designs, vrolijke, kleuren en Italiaans design. De sandalen hebben een comfortabel lederen voetbed en staan beeldig aan je voeten.

Het productieproces verenigt ambacht met de nieuwste technologie en een selectie van de beste leersoorten die je voet verdient. Missunique kijkt voor kwaliteit, comfort en stijl voor een betaalbare prijs.

Vrouwelijk, sportief en speels. Meer kun je bijna van een sandaal niet verwachten. Zo kom je met elk paar sandalen van Missunique goed voor de dag. Heb je je favoriete maar sandalen van Missunique of Vincenza gevonden? Koop ze dan nu in onze winkel te Oudenburg (regio Gistel-Brugge-Oostende) of online via onze webshop. De verzending van je pakje is gratis vanaf €50 (België). Je kan je favoriete item snel en eenvoudig online bestellen en kiezen waar je pakketje geleverd wordt. 

Is je aankoop niet naar wens? Geen probleem, want bij ons kan je jouw schoenen van Missunique of Vincenza voor dames binnen de 14 dagen na ontvangst retour sturen of omruilen en dit zowel online als in de winkel. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren want wij staan met plezier klaar om op al jouw vragen een antwoord te geven en je verder te helpen.