SCHOENEN PASCALE

Momenteel zijn er geen schoenen beschikbaar in deze categorie!
Maar bekijk gerust eens onze collectie, misschien vindt u daar wel uw ideale paar!

Lijst van producten op merk PAOLI FIRENZE

Paoli Firenze is opgericht door Guido Gori in de jaren tachtig. Oorspronkelijk produceerde deze Italiaanse fabrikant uit de buurt van Firenze ballerina's, waarbij hij zich liet inspireren door zijn vrouw. Ondertussen werden ook andere modellen aan de collectie toegevoegd maar ballerina's blijven een belangrijk deel uitmaken van de collectie.

Wat is kenmerkend voor Paoli Firenze?

Ze bieden  ballerina's aan in verschillende kleuren en diverse materialen als suède en leer. Basic of met kleurrijke strikjes. De schoenen zijn met leer gevoerd en voorzien van een leren loopzool telkens met een optimale pasvorm.

Het hakje dat is toegevoegd aan de ballerina, zorgt voor een betere loophouding. Met het strikje op de wreef, kan je de ballerina wat aanspannen. Deze verschillende elementen zorgen ervoor dat de ballerina's zeer goed aan de voet houden. Ook de andere modellen in de collectie zijn vervaardigd uit de mooiste materialen telkens met de mooiste Italiaanse designs.

Waarom Paoli Firenze kopen?

 Paoli Firenze is een merk voor modieuze dames, die stijlvol door het leven gaan en kwaliteit belangrijk vinden. 
Heb je je favoriete paar schoenen van Paoli Firenze gevonden? Koop ze dan nu in onze winkel te Oudenburg (regio Brugge-Oostende) of online via onze webshop. De verzending van je pakje is gratis vanaf €50 (België). Je kan je favoriete item snel en eenvoudig online bestellen en kiezen waar je pakketje geleverd wordt.

Is je aankoop niet naar wens? Geen probleem, want bij ons kan je jouw schoenen van Paoli Firenze voor dames binnen de 14 dagen na ontvangst retour sturen of omruilen en dit zowel online als in onze winkel.
Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, want wij staan met plezier klaar om op al jouw vragen een antwoord te geven en je verder te helpen.