SCHOENEN PASCALE

Er zijn 16 producten.

Item 1-12 van 16 in totaal item(s)

Lijst van producten op merk RIEKER


De schoenen van Rieker blazen een fris briesje door ons alledaagse leven.  Wie Rieker zegt, zegt comfort en kwaliteit. Rieker streeft ernaar om comfortabele schoenen te ontwerpen tegen een zeer scherpe prijs. Elke dag het gevoel hebben alsof je op wolkjes loopt dat kan dus met Rieker, het anti-stress merk bij uitstek. De vier belangrijke kenmerken van de antistress technologie bij  Rieker schoenen zijn: het lichte gewicht om u heel de dag comfortabel in te voelen, soepelheid, maar ook de binnenruimte die de voet alle plaats biedt en een groot schokabsorberend vermogen. 

Om de productie van nabij te kunnen volgen is het belangrijk dat het merk het complete productieproces beheerst, vanaf het ontwerp tot de uiteindelijke montage. Rieker maakt al sinds 1874 schoenen en heeft zich ontwikkeld tot een modern merk dat tegenwoordig wereldwijd 10000 werknemers heeft en miljoenen klanten telt. Het design is ook erg actueel en budelt het beste van de nieuwste trends, zowel voor snekers, laarzen als mocassins, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over je look!

Be comfortable, be Rieker! Heb je je favoriete paar schoenen van Rieker voor dames en heren gevonden? Koop ze dan nu in onze winkel te Oudenburg (regio Brugge-Oostende) of online in onze webshop. De verzending van je pakje is gratis vanaf €70. Je kan je favoriete item snel en eenvoudig online bestellen en kiezen waar je pakketje geleverd wordt.

Is je aankoop niet naar wens? Geen probleem, want bij ons kan je jouw schoenen van Rieker voor dames en heren binnen de 14 dagen na ontvangst retour sturen of omruilen en dit zowel online als in onze winkel. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren want wij staan met plezier klaar om op al jouw vragen een antwoord te geven en je verder te helpen.