Notice: Undefined index: value

SCHOENEN PASCALE

Er zijn 45 producten.

Item 1-12 van 45 in totaal item(s)

Lijst van producten op merk SOLIDUS

Dat Solidus super comfortabele schoenen maken is bekend. Maar om daarop aanspraak te kunnen blijven maken zijn er altijd innovaties nodig. Tot een van e belangrijkste innovaties van de voorbije seizoenen behoort zeker de beslissing om hun hoogwaardig kurk/leder voetbed in alle schoenleesten op te nemen. Zo kan Solidus zijn klanten nog meer comfort aanbieden in alle modellen.

Het kwaliteitsmerk is sinds vele jaren gespecialiseerd in hoogwaardige comfortschoenen met  verschillende breedtematen, uitneembare voetbedden, de mooiste leersoorten, kwaliteitsvolle lederen voeringen, comfortabele luchtposterzolen enz...

Gezonden voeten gezond houden en pijnlijke voeten het gaan en staan vergemakkelijken. Dat is de lijfspreuk van Solidus.  Solidus maakt zijn collecties in nauwe samenwerking met orthopedisten en specialisten.

Heb je je favoriete paar sandalen of schoenen van Soldius gevonden? Koop ze dan nu in onze schoenwinkel te Oudenburg (regio Brugge-Oostende) of online via onze webshop. De verzending van je pakje is gratis vanaf €50 (België). Je kan je favoriete item snel en eenvoudig online bestellen en kiezen waar je pakketje geleverd wordt. Is je aankoop niet naar wens? Geen probleem, want bij ons kan je jouw schoenen van Solidus voor dames binnen de 14 dagen na ontvangst retour sturen of omruilen, en dit zowel online als in onze winkel. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren want wij staan met plezier klaar om op al jouw vragen een antwoord te geven en je verder te helpen.