Notice: Undefined index: value

SCHOENEN PASCALE

Er zijn 13 producten.

Item 1-12 van 13 in totaal item(s)

Lijst van producten op merk TIMBERLAND

Met een revolutionaire technologie van spuitgieten maakt de Abington Shoe Company in 1965 de eerste echte waterdichte laarzen. De zolen hoeven vanaf dat moment niet meer met naald en draad te worden vastgemaakt aan de bovenkant. Vanaf de jaren '70 van de vorige eeuw wordt de naam Timberland gebruikt, al snel het symbool voor stevige, stijlvolle en waterdichte laarzen. Belangrijk voor Timberland is hoe het label hun producten maakt en hoe het label wordt gerund.

Alle producten moeten comfortabel genoeg zijn om ze de hele dag en elke dag te dragen. Daarnaast moeten ze ook stevig genoeg zijn om ze in alle seizoenen te dragen. Innovatie zorgt voor groei en vooruitgang om zo de klant steeds beter van dienst te kunnen zijn.
 
Timberland is daarnaast ook trots op het feit dat het label het beste voorheeft met het milieu en de mensen. Alle laarzen en andere producten worden gemaakt met het milieu in het achterhoofd. Het label heeft strenge eisen voor alle leveranciers, zodat ook de mensen die indirect voor Timberland werken een goed loon krijgen. Zo zorgt Timberland voor de collega's, de gemeenschap en de gehele planeet. Met laarzen van Timberland kies je niet alleen voor stevigheid, maar ook voor duurzaamheid en trend.

Heb je je favoriete paar herenschoenen van Timberland gevonden? Koop ze dan nu in onze schoenwinkel te Oudenburg (regio Oostende-Brugge) of online via onze webshop. De verzending van je pakje is gratis vanaf €50 (België). Je kan je favoriete item snel en eenvoudig bestellen en kiezen waar je pakketje geleverd wordt. Is je aankoop niet naar wens? Geen probleem, want bij ons kan je jouw schoenen van Timberland voor heren binnen de 14 dagen na ontvangst retour sturen of omruilen, en dit zowel online als in onze winkel. Heb je nog vragen? Aarzel danniet om ons te contacteren want wij staan met plezier klaar om op al jouw vragen een antwoord te geven en je verder te helpen.