SCHOENEN PASCALE

Momenteel zijn er geen schoenen beschikbaar in deze categorie!
Maar bekijk gerust eens onze collectie, misschien vindt u daar wel uw ideale paar!

Lijst van producten op merk YOKONO

Yokono sandalen zijn made in Spain. De sandalen van dit merk zijn vervaardigd uit zachte leersoorten en zijn beschikbaar op verschillende hakhoogtes. De sandalen zien er niet enkel leuk uit maar zitten ook ultra comfortabel. 

Al dertig jaar lang staat dit mooie schoenenmerk voor kwaliteit en bewuste ecologische keuzes.
De ontwerpers van Yokono schoenen maken immers altijd gebruik van natuurlijke materialen die uitblinken in comfort. Wie kiest voor Yokono sandalen kiest voor handgemaakte sandalen in kwaliteitsleer. De sandalen zijn zowel licht als duurzaam, waardoor ze tegen een stootje kunnen. De lichtheid hebben ze te danken aan de keuze voor zolen uit kurk.

Heb je je favoriete paar damessandalen van Yokono gevonden? Koop ze dan nu in onze schoenwinkel te Oudenburg (regio Brugge-Oostende) of online via onze webshop. De verzending van je pakje is gratis vanaf €70. Je kan je favoriete item snel en eenvoudig bestellen en kiezen waar je je pakketje laat leveren. Is je aankoop niet naar wens? Geen probleem, want bij ons kan je jouw schoenen van Yokono voor dames binnen de 14 dagen na ontvangst retour sturen of omruilen, dit zowel in onze winkel of online.  Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren want wij staan met plezier klaar om op al jouw vragen te antwoorden en je verder te helpen.