Notice: Undefined index: value

SCHOENEN PASCALE

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Lijst van producten op merk BRAKO

Of je nu wel of niet een losse steunzool draagt, bij Brako kan het allebei. De 'basic' slippers en sandalen kennen we al van jaren ver maar blijven op vraag van onze klanten deel uitmaken van onze collectie wegens té comfortabel. Brako anatomics is de lijn die Brako ontwikkeld heeft voor steunzolen. Twee werkneemsters van Brako kwamen op het idee om bij Brako een collectie te ontwerpen geschikt voor steunzolen. Brako Anatomics werd geboren.

Brako's doel is om vrouwelijke modellen te ontwikkelen die speels, echt en comfortabel zijn. 
Vaak met een knipoog naar het verleden, met vintage invloeden om de ledersoorten een mooie uitstraling te geven.

Het merk is gekend voor zijn comfort damesschoenen die een jonge en vrouwelijke look perfect weten de combineren met oog voor de anatomie van de voeten. Steunzolen dragen hoeft nu niet langer een kwelling te zijn. Trendy kleuren en details maken deze collectie een streling voor het oog. Heb je last van allergie? Zoek dan niet verder want Brako Anatomics gebruikt chroomarm gelooid leder en lijm op waterbasis. Elke ledersoort wordt eveneens per kleur getest op contactallergie. Probeer ze uit en je zal het verschil merken. 

Heb je je favoriete paar damesschoenen van Brako gevonden? Koop ze dan nu in onze schoenwinkel te Oudenburg (regio Brugge-Oostende) of online via onze webshop. De verzending van je pakje is gratis vanaf€50 (België) . Je kan je favoriete item snel en eenvoudig bestellen en kiezen waar je pakketje geleverd wordt. Is je aankoop niet naar wens? Geen probleem, want bij ons kan je jouw schoenen van Brako voor dames binnen de 14 dagen na ontvangst retour sturen of omruilen, en dit zowel online als in onze winkel. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren want wij staan met plezier klaar om op al jouw vragen een antwoord te geven en je verder te helpen.